Κλείσιμο

Σύνδεση

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με τα στοιχεία που σας έχουν δωθεί και κάντε κλικ στο πράσινο κουμπί.
Σύνδεση

Social Media

Facebook Twitter Youtbe Channel

B2B

ΙΤ Essentials! ΙΤ Essentials! Πόσο καλά ξέρεις τον υπολογιστή σου;

ActionAid

ActionAid

Έλα με τον φίλο σου!

Έλα με την παρέα σου και Κέρδισε!!!

Πρόγραμμα Κοινωνικής Προσφοράς
"Εκπαίδευση για τα παιδιά όλου του κόσμου"Η Εκπαίδευση δεν είναι μόνο ένα βασικό ανθρώπινο δικαίωμα, είναι το ισχυρότερο όπλο στα χέρια των φτωχών ανθρώπων που αγωνίζονται να βελτιώσουν τις ζωές τους και να ξεφύγουν από την απόλυτη φτώχεια. Αποκτώντας Εκπαίδευση, οι άνθρωποι στις αναπτυσσόμενες χώρες πιθανότατα θα μπορέσουν να βρουν δουλειά στον τόπο τους και να έχουν κάποιο εισόδημα που θα τους εξασφαλίσει τροφή, στέγη και αυτοεκτίμηση.

Τα Κέντρα Ψηφιακής Εκπαίδευσης Win.net σε συνεργασία με τον διεθνή αναπτυξιακό οργανισμό ACTIONAID συνεισφέρουν στην υλοποίηση του προγράμματος κοινωνικής προσφοράς "Εκπαίδευση για τα παιδιά όλου του κόσμου". Με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, *€1,00 από κάθε εγγραφή σε οποιοδήποτε Κέντρο Ψηφιακής Εκπαίδευσης Win.net συμβάλλει στην κατασκευή ενός σχολείου, μέσω του προγράμματος της ACTIONAID "Δουλεύουμε μαζί για να πηγαίνουν σχολείο τα παιδιά όλου του κόσμου", προσφέροντας σε 300 παιδιά στην Αϊτή πρόσβαση στην εκπαίδευση.

Το χρηματικό ποσό του €1,00 επιβαρύνει αποκλειστικά τον Εκπαιδευτικό Όμιλο SO EASY και δεν τροποποιεί σε καμία περίπτωση το ποσό της εγγραφής του μαθητή.

Μέσω του συγκεκριμένου προγράμματος τα Κέντρα Ψηφιακής Εκπαίδευσης Win.net υποστηρίζουν ενεργά την υλοποίηση των αναπτυξιακών έργων της ACTIONAID στις χώρες του Αναπτυσσόμενου Κόσμου και συγκεκριμένα στην περιοχή Lascahobas στην Αϊτή. Σύμφωνα με την ACTIONAID ,περισσότερο από το 50% των παιδιών στη Αϊτή δεν πηγαίνουν σχολείο, με συνέπεια να μένουν αναλφάβητα και να εξαναγκάζονται στην επαιτεία προκειμένου να εξασφαλίσουν ένα πενιχρό εισόδημα. Με τη συνεισφορά των Κέντρων Ψηφιακής Εκπαίδευσης Win.net, το εν λόγω πρόγραμμα θα πραγματοποιήσει την κατασκευή σχολείου, το οποίο με τη σειρά του θα προσφέρει σε 300 από αυτά τα παιδιά τη δυνατότητα πρόσβασης στην εκπαίδευση.

Η ενέργεια στήριξης και υλοποίησης του προγράμματος κοινωνικής προσφοράς "Εκπαίδευση για τα παιδιά όλου του κόσμου", από τα εκπαιδευτήρια Win.net ισχύει επ’ αόριστο και αφορά σε όλες τις εγγραφές που θα πραγματοποιούνται σε οποιοδήποτε από αυτά, καθ’ όλη τη διάρκεια των μαθημάτων, ετησίως, αρχής γενομένης από τις εγγραφές του Σεπτεμβρίου.

Πρόγραμμα Κοινωνικής Προσφοράς Εκπαίδευση για τα παιδιά όλου του κόσμου