Κλείσιμο

Σύνδεση

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με τα στοιχεία που σας έχουν δωθεί και κάντε κλικ στο πράσινο κουμπί.
Σύνδεση

Social Media

Facebook Twitter Youtbe Channel

B2B

ΙΤ Essentials! ΙΤ Essentials! Πόσο καλά ξέρεις τον υπολογιστή σου;

ActionAid

ActionAid

Έλα με τον φίλο σου!

Έλα με την παρέα σου και Κέρδισε!!!
Η φιλοσοφία μας

Τα κέντρα ψηφιακής εκπαίδευσης Win.net® προτείνουν μια νέα διάσταση στην εκπαίδευση. Δίνουμε μεγάλη σημασία στο περιβάλλον που πραγματοποιούνται τα μαθήματα και στην προσωπική επαφή των καθηγητών με κάθε έναν απ' τους σπουδαστές. Ο χώρος είναι ειδικά μελετημένος από επίλεκτη ομάδα αρχιτεκτόνων που πέτυχε να δημιουργήσει ένα υγιές και εργονομικό περιβάλλον με χρώματα και εξοπλισμό που όπως έχουν αποδείξει ειδικές έρευνες προάγουν την αποτελεσματικότερη εκμάθηση.

Στοχεύοντας σε ένα περιβάλλον εργασίας με ιδανικές συνθήκες μαθήματος έχει δοθεί έμφαση στον σχεδιασμό κάθε λεπτομέρειας του χώρου, από την καρέκλα του μαθητή μέχρι το φωτισμό και τα εικαστικά που περιβάλλουν το χώρο. Σαν αποτέλεσμα έχουμε καλύτερες αποδόσεις μαθητών και καθηγητών μέσα σ’ ένα εργονομικό περιβάλλον με φουτουριστικό design και εξοπλισμό. Στα κέντρα Win.net® αναγνωρίζεται η αυτόνομη προσωπικότητα του κάθε σπουδαστή και οι ξεχωριστές ανάγκες και δεξιότητές του. Κάθε σπουδαστής διαθέτει τον δικό του προσωπικό υπολογιστή, ενώ η επιλογή των προγραμμάτων και του τεχνολογικού εξοπλισμού είναι ότι πιο σύγχρονο και πρακτικό κυκλοφορεί στην αγορά.


Win.net® know how

Τα κέντρα Win.net® διδάσκουν με πρωτοποριακά μέσα που καθιστούν οικεία και φιλική κάθε τεχνολογική εφαρμογή. Γι' αυτό κάθε Win.net® κάνει τη διαφορά για τον τελικό καταναλωτή, καθώς το εκπαιδευτικό μοντέλο μας εξασφαλίζει ουσιαστική γνώση, απόλυτη εξειδίκευση και πιστοποίηση σε σύντομο χρονικό διάστημα. Τα κέντρα Win.net® δεν είναι απλά άλλο ένα δίκτυο σχολών πληροφορικής. Είναι κέντρα ψηφιακής εκπαίδευσης. Διδάσκουν πληροφορική αλλά και εφαρμογές ψηφιακής τεχνολογίας που έχουν να κάνουν με τους υπολογιστές στην καθημερινότητά μας. Εντάσσουμε την ψηφιακή τεχνολογία στην καθημερινότητα με έξυπνα ταχύρρυθμα προγράμματα!

Εκπαιδευτικά κέντρα

Δείτε τα εκπαιδευτήρια των φροντιστηρίων Win.net®

Ελεύθερος χρόνος

Υπηρεσία Newsletter

Εγγραφείτε στην υπηρεσία!