Κλείσιμο

Σύνδεση

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με τα στοιχεία που σας έχουν δωθεί και κάντε κλικ στο πράσινο κουμπί.
Σύνδεση

Social Media

Facebook Twitter Youtbe Channel

B2B

ΙΤ Essentials! ΙΤ Essentials! Πόσο καλά ξέρεις τον υπολογιστή σου;

ActionAid

ActionAid

Έλα με τον φίλο σου!

Έλα με την παρέα σου και Κέρδισε!!!
Τα Κέντρα Ψηφιακής Εκπαίδευσης Win.net επιβραβεύουν τη φιλία!

Έλα με την παρέα σου και Κέρδισε!!!

Ένα τμήμα έχει τη μέγιστη δυνατή απόδοση εάν οι μαθητές που το απαρτίζουν δεν ξεπερνούν τους 8! Πολύ περισσότερο όταν αυτοί γνωριστούν μεταξύ τους και αρχίσουν να λειτουργούν σαν ομάδα!

Στα Κέντρα Ψηφιακής Εκπαίδευσης Win.net πιστεύουμε στην καλή δουλειά που πραγματοποιείται στους χώρους μας και στις σχέσεις που δημιουργούνται στα πλαίσια των μαθημάτων. Θέλοντας να πούμε ευχαριστώ στους ανθρώπους που εκτίμησαν τη δουλειά μας και μας συστήνουν σε φίλους και γνωστούς, αλλά και σε αυτούς που μας εμπιστεύονται επειδή το κάνουν οι φίλοι τους, δημιουργήσαμε ένα σύστημα επιβράβευσης παλαιών και νέων μαθητών μας!

Κάθε φορά που θα συστήνετε ένα φίλο του παιδιού σας ή δικό σας, με κάθε έγγραφή που θα πραγματοποιείται, θα επωφελείστε από μία έκπτωση της τάξης των € 100,00 στα συνολικά ετήσια δίδακτρα. Ο προτεινόμενος φίλος με τη σειρά του θα λαμβάνει αμέσως και αυτός μία ειδική έκπτωση της τάξης των € 50,00 στα συνολικά ετήσια δίδακτρα.

Εκτυπώστε τώρα το κουπόνι που σας αφορά των 50€ ή των 100€ και ελάτε στο κοντινότερο εκπαιδευτήριο για να μας γνωρίσετε από κοντά, να σας ενημερώσουμε για τις υπηρεσίες μας, αλλά και αναλυτικότερα για το πρόγραμμα επιβράβευσης!

Εκπαιδευτικά κέντρα

Δείτε τα εκπαιδευτήρια των φροντιστηρίων Win.net®

Ελεύθερος χρόνος

Υπηρεσία Newsletter

Εγγραφείτε στην υπηρεσία!