Κλείσιμο

Σύνδεση

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με τα στοιχεία που σας έχουν δωθεί και κάντε κλικ στο πράσινο κουμπί.
Σύνδεση

Social Media

Facebook Twitter Youtbe Channel

B2B

ΙΤ Essentials! ΙΤ Essentials! Πόσο καλά ξέρεις τον υπολογιστή σου;

ActionAid

ActionAid

Έλα με τον φίλο σου!

Έλα με την παρέα σου και Κέρδισε!!!
Win.Kids

Κέντρα Ψηφιακής Εκπαίδευσης Win.net®

Στα Κέντρα Εκπαίδευσης Η/Υ της Win.net® το παιδί μπαίνει σε τμήματα μέχρι 7 ατόμων:

 • Μαθαίνει από τον πρώτο κιόλας χρόνο να χειρίζεται τον υπολογιστή και να εκτελεί λειτουργίες που οι περισσότεροι ενήλικες δε γνωρίζουν
 • Αποκτά τη δυνατότητα πιστοποίησης από αναγνωρισμένους οργανισμούς
 • Εξειδικεύεται σε νέες τεχνολογίες και εφαρμογές μέσα από πρωτοποριακά προγράμματα

Τα προγράμματα αυτά είναι τα εξής:
 • Win.Enter (4-7 ετών)
  Τα παιδιά μαθαίνουν να γράφουν, να ζωγραφίζουν, να χειρίζονται και να εξοικειώνονται με το Internet, αποκτούν αρχικές γνώσεις Windows και σε ηλικία 7 ετών δημιουργούν κινούμενο σχέδιο.
 • Win.Ideas (7-12 ετών)
  Τα παιδιά μαθαίνουν τις αρχές προγραμματισμού μέσα από εργασίες (δημιουργία εφημερίδας), δημιουργούν τη δική τους σελίδα Internet, μαθαίνουν να δημιουργούν δικά τους προγράμματα μέσω multimedia και αποκτούν δίπλωμα Cambridge.
 • Win.Project (12 ετών και άνω)
  Ολοκλήρωση σπουδών με εκπαίδευση στην τεχνολογία του Αύριο. Προγράμματα για επαγγελματίες όπως Οffice (πιστοποιήσεις ECDL, ACTA), γλώσσες προγραμματισμού, γραφιστικά πακέτα όπως CorelDraw, Illustrator, Photoshop κ.α. και πλοήγηση και χρήση εφαρμογών διαδικτύου όπως Flash και Dreamweaver. Τα κέντρα Win.net® δίνουν σε όλους τη δυνατότητα να αναβαθμίσουν τα προσόντα τους και να κερδίσουν το μέλλον, ενώ πιστοποιούν τη χρήση Η/Υ καλύτερα, γρηγορότερα και οικονομικότερα. Για ένα βιογραφικό πανέτοιμο για την οικονομία του αύριο!
 • Win.Robotics
  Ρομποτική για παιδιά!, Win.Robolab της Lab.VIEW, συνεργάτη της NASA. Τα παιδιά μαθαίνουν να κατασκευάζουν και να προγραμματίζουν Robot, εφοδιάζοντας τα με κινητικές και λειτουργικές ιδιότητες ...Γκαράζ, Χρηματοκιβώτιο, κ.α.
 • Win.Animation
  Τα παιδιά μαθαίνουν τις αρχές της κίνησης (animation) και δημιουργούν κινούμενα σχέδια με εργαλεία όπως Flash, Photoshop, Director και λεπτομέρεια που θα ζήλευε κι ένας ενήλικας!

Εκπαιδευτικά κέντρα

Δείτε τα εκπαιδευτήρια των φροντιστηρίων Win.net®

Ελεύθερος χρόνος

Υπηρεσία Newsletter

Εγγραφείτε στην υπηρεσία!