Κλείσιμο

Σύνδεση

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με τα στοιχεία που σας έχουν δωθεί και κάντε κλικ στο πράσινο κουμπί.
Σύνδεση

Social Media

Facebook Twitter Youtbe Channel

B2B

ΙΤ Essentials! ΙΤ Essentials! Πόσο καλά ξέρεις τον υπολογιστή σου;

ActionAid

ActionAid

Έλα με τον φίλο σου!

Έλα με την παρέα σου και Κέρδισε!!!
Win.Business

Το Internet αποτελεί πλέον για τις επιχειρήσεις ένα μέσο επικοινωνίας και προώθησης των προϊόντων και υπηρεσιών τους, που αν αξιοποιηθεί σωστά μπορεί να πετύχει εκπληκτικά αποτελέσματα. Το πρόγραμμα Win.Business των Κέντρων Ψηφιακής Εκπαίδευσης win.net® στοχεύει στην σωστή ενημέρωση και εκμάθηση των εργαλείων που έχει ένας επαγγελματίας στη διάθεσή του, ώστε να διαχειρίζεται άμεσα και αποδοτικά το σύνολο των καθημερινών πληροφοριών που λαμβάνει η επιχείρησή του, των σχολίων για τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες που προσφέρει, να μπορεί να προβεί σε προωθητικές ενέργειες, που είτε είναι δωρεάν, είτε κοστίζουν ελάχιστα, μπορούν όμως να αποφέρουν κέρδη στην επιχείρηση. Τέλος το internet δίνει τη δυνατότητα στον επιχειρηματία να είναι σε άμεση επαφή με το ανθρώπινο δυναμικό του άσχετα με τον χώρο και τον τόπο που δραστηριοποίησης.

Τα εργαλεία για όλες τις παραπάνω ενέργειες είναι σχετικά απλά στη χρήση τους, δωρεάν, ευρέως διαδεδομένα στο χώρο και κυρίως «αποτελεσματικά»!

Μπείτε λοιπόν και εσείς στο δίκτυο που κερδίζει και μάθετε πώς να αναπτύσσετε το λεγόμενο social media marketing για την επιχείρησή σας, πώς να φτιάχνετε τη δική σας ιστοσελίδα στο διαδίκτυο και πώς να επικοινωνείτε μαζικά τις προωθητικές σας καμπάνιες, όλα χωρίς κόστος!

Το μάθημα πραγματοποιείται σε τμήματα το πολύ 8 ατόμων, με τον καθηγητή μέσα στην αίθουσα, με ξεχωριστό υπολογιστή για κάθε σπουδαστή σε ένα φιλικό φουτουριστικό περιβάλλον εξοπλισμένο με τα πι σύγχρονα μηχανήματα και προγράμματα.

Εκπαιδευτικά κέντρα

Δείτε τα εκπαιδευτήρια των φροντιστηρίων Win.net®

Ελεύθερος χρόνος

Υπηρεσία Newsletter

Εγγραφείτε στην υπηρεσία!