Κλείσιμο

Σύνδεση

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με τα στοιχεία που σας έχουν δωθεί και κάντε κλικ στο πράσινο κουμπί.
Σύνδεση

Social Media

Facebook Twitter Youtbe Channel

B2B

ΙΤ Essentials! ΙΤ Essentials! Πόσο καλά ξέρεις τον υπολογιστή σου;

IT Essentials από την Ακαδημία Cisco και τα Κέντρα Ψηφιακής Εκπαίδευσης win.net! Γνώσεις Απαραίτητες για την αγορά εργασίας του 21ου Αιώνα!!

Σε μια εποχή που τα πάντα κινούνται ραγδαία και που αυτά που ξέρουμε σήμερα αύριο θεωρούνται ξεπερασμένα χρειαζόμαστε κάποιες βάσεις για να προσαρμοζόμαστε στα νέα δεδομένα! Ο ηλεκτρονικός υπολογιστής και το internet μας βοηθούν προς αυτήν την κατεύθυνση καθώς αυτά είναι που έχουν αλλάξει τη ζωή μας, φέρνοντας νέες οικονομικές και κοινωνικές ευκαιρίες στις κοινότητες όλου του κόσμου, αυξάνοντας έτσι την παγκόσμια ζήτηση επαγγελματιών με γνώσεις Τεχνολογίας, Πληροφορίας και Επικοινωνίας (ΤΠΕ).

Το μάθημα IT ESSENTIALS του Ακαδημαϊκού προγράμματος της Cisco διδάσκει γνώσεις βασικών δεξιοτήτων του ηλεκτρονικού υπολογιστή που πλέον απαιτούνται από την αγορά εργασίας έτσι ώστε να ανταποκριθεί στην αυξανόμενη ζήτηση. Τα Κέντρα Ψηφιακής Εκπαίδευσης win.net, ως μέλη της Ακαδημίας Cisco, σας δίνουν την ευκαιρία να το παρακολουθήσετε και να αποκτήσετε γνώσεις απαραίτητες πλέον και για τον απλό χρήστη ενός ηλεκτρονικού υπολογιστή, αλλά και για έναν επαγγελματία!

Καινοτομίες όπως η κοινωνική δικτύωση, το cloud computing, το ηλεκτρονικό εμπόριο, το web conferencing, και desktop virtualization αλλάζουν τον τρόπο που ζούμε, εργαζόμαστε, παίζουμε και μαθαίνουμε.

Σε ποιούς απευθύνεται?

Σε μαθητές άνω των 14 ετών και σε ενήλικες (φοιτητές ή επαγγελματίες), οι οποίοι θέλουν να διευρύνουν τις γνώσεις τους σχετικά με τη λειτουργία και τις δυνατότητες ενός ηλεκτρονικού υπολογιστή. Το μάθημα διδάσκεται στα σχολεία όλου του κόσμου σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας της κάθε χώρας και δίνει στους μαθητές τη δυνατότητα να κερδίσουν χρόνο και χρήματα, αφού θα μπορούν να ρυθμίσουν μόνοι τους τις λειτουργίες του υπολογιστή τους καθώς επίσης να κάνουν εξ’ αρχής την αγορά του καλύτερου μηχανήματος για τις ανάγκες τους! Αποτελεί δε το πρώτο βήμα για όσους επιθυμούν να ακολουθήσουν τον τομέα της Πληροφορικής!

Μάθημα e-learning

Βασίζεται στην πλατφόρμα e-learning της Cisco σε συνδυασμό με διδασκαλία καθηγητή. Οι μαθητές μπορούν να διαβάζουν οποιαδήποτε ώρα επιθυμούν, από όπου και να βρίσκονται, αρκεί να έχουν πρόσβαση στο internet. Απαραίτητη είναι η παρακολούθηση του μαθήματος στην αίθουσα διδασκαλίας υπό την καθοδήγηση καθηγητή.

Ψηφιακά Εκπαιδευτικά Εργαλεία

Τα Ψηφιακά Εκπαιδευτικά Εργαλεία που έχουν αναπτυχθεί από την Cisco Systems όπως το Virtual Laptop και Virtual Desktop χρησιμεύουν ως συμπληρωματικά βοηθήματα στην αίθουσα διδασκαλίας, δίνοντας την ευκαιρία στους σπουδαστές για διαδραστική εκμάθηση. Ένας εικονικός υπολογιστής είναι διαθέσιμος για να πειραματιστούν μαζί του, να τον επισκευάσουν ή και να τον χαλάσουν αν χρειαστεί για να μάθουν πώς να τον αξιοποιούν όσο το δυνατόν καλύτερα!

Πιστοποιήσεις

Με την ολοκλήρωση του μαθήματος και μετά από Τελικές Εξετάσεις λαμβάνουν δωρεάν Βεβαίωση Σπουδών από τη ακαδημία Cisco.

Επίπεδα

Το πρόγραμμα χωρίζεται σε δύο βασικά επίπεδα: το Βασικό (Basic)και το Προηγμένο (Advanced) τα οποία περιλαμβάνουν τις εξής ενότητες:

Βασικό Επίπεδο (Basic)
Προηγμένο Επίπεδο (Advanced)
 • Εισαγωγή στον Προσωπικό Η/Υ
 • Ασφαλείς Διαδικασίες Χρήσης του Η/Υ
 • Συναρμολόγηση , Ανίχνευση & Επίλυση Βλαβών Η/Υ
 • Λειτουργικά Συστήματα
 • Laptops & Φορητές Συσκευές
 • Printers & Scanners
 • Προσωπικό Δίκτυο και Ασφάλεια Επικοινωνίας
 • Επικοινωνιακές Δεξιότητες
 • Desktops
 • Λειτουργικά Συστήματα
 • Laptops
 • Printers & Scanners
 • Προηγμένα θέματα Δικτύων
 • Προηγμένα θέματα Ασφάλειας Η/Υ

Εσείς πόσο καλά γνωρίζετε τον υπολογιστή σας; Μπορείτε να μάθετε αμέσως τώρα με ένα κλικ εδώ!